images/Slider/12963483_940897149293318_8703400318787081758_n.jpgimages/Slider/13237714_960358320680534_6961488000880945313_n.jpgimages/Slider/13879179_1069772073072491_4708815440300263471_n.jpgimages/Slider/bloem.jpgimages/Slider/contactimg.jpgimages/Slider/kaartimg.jpgimages/Slider/lunchimg.jpg

Diner

 

Vanaf 16:00 uur kunt u bij ons dineren.

Kijk bij contact voor onze prijzen.

U kunt ook bij ons A la carte bestellen of onbeperkt eten (All you can eat).

 

Hoe werkt All You Can Eat

 

Tijdens het diner kunt u 2,5 uur lang onbeperkt genieten.

 

Bestelling gaat d.m.v. een bestelformulier, deze kunt u zelf invullen.
Per ronde kunt u maximaal 5 gerechten per persoon bestellen.

Het dessert buffet is ook bij de prijs inbegrepen.
U krijgt het gerecht zoals die is afgebeeld op de menukaart.

 

Verspillen wordt niet gewaardeerd, bestel dus alleen wat u op kunt.

Bij overbestelling betaald u een kleine boete: sushi € 1,- per stuk, warme gerechten € 2,- per gerecht.

 

 







 

 

Wat is Sashimi eigenlijk?

 

Sashimi is een Japans gerecht van verse, rauwe vis en schelpdieren die met een zeer scherp mes in dunne schijfjes gesneden wordt.

 

De sashimi wordt geserveerd met verschillende sauzen, zoals sojasaus, wasabi (mierikswortel), gember en ponzu, en versiering zoals daikonradijs, nori (zeewier) en shiso (Perilla frutescens). Sashimi lijkt op het bekendere sushi, en de twee gerechten worden bij OKAMI SUSHI naast elkaar geserveerd. Het belangrijkste verschil is dat sashimi alleen uit vis of schelpdieren en versiering bestaat, terwijl sushi ook andere ingrediënten bevat, zoals rijst en azijn. Ook wordt sashimi met stokjes gegeten, terwijl sushi meestal met de hand wordt gegeten.

 

Traditioneel is sashimi de eerste gang in een formele Japanse maaltijd, maar vandaag de dag wordt het vaak als volledige maaltijd geserveerd, in combinatie met rijst en misosoep. Bij de sashimi wordt groene thee, sake of Japans bier gedronken.

 

Er wordt alleen zeevis gebruikt. Traditioneel wordt zalm niet als sashimi gegeten omdat deze vis ook in zoetwater leeft, maar vandaag de dag wordt zalm wel gebruikt, na kort te zijn bevroren. Sommige ingrediënten van sashimi worden niet rauw geserveerd maar gekookt, zoals inktvis en garnalen. Ook van yuba (een sojaproduct), kip en rauw rood vlees wordt soms sashimi gemaakt.